VARETA MÀGICA - Espectacle Infantil

Vareta Màgica, és un espectacle infantil de duració aproximada d'uns 50minuts on els nens seran els auténtics protagonites ajudant al mag a realitzar els seus jocs de màgia. En ells s'utilitzaran elements com cordes, mocadors, cartes i també apareixeran coloms, conillis i moltes sorpreses!

Festes d'Aniversari

Vols contractar un espectacle de màgia per a la teva festa d'Aniversari?

El Màgic Raül, t'ofereix un espectacle de màgia ideal per a la teva festa d'Aniversari. El que faci els anys, serà el protagonista de l'espectacle ajudant al mag a realitzar els efectes de màgia més sorprenents! Màgia visual i participativa per a totes les edats. Números de màgia amb mocadors, cordes, animals i moltes sorpreses!

Comunions

Vols contractar un espectacle de màgia per a la comunió?

 

El Màgic Raul, t'ofereix un espectacle de màgia ideal per a la teva comunió. Serà un dia màgic i inoblidable i recordat per tothom,  ja que la comunió només es viu un cop a la vida. El nen o nena que faci la comunió serà l'autèntic protagonista de l'espectacle ajudant al mag a realitzar efectes de màgia. A més tots els familiars podran gaudir d'un espectacle únic amb molt d'humor i participació!

 

La màgia serà un dels millors regals en el dia de la teva comunió!

Escoles

Vols contractar un espectacle de màgia per a la teva escola?

La màgia sempre ha estat una de les arts escèniques que més agraden als infants, és per això que el Màgic Raül disposa d'un espectacle ideal per a escoles. Es pot adaptar tant per a cicle infantil, primaria o secundaria, on els faran els jocs de màgia més sorprenents als alumnes i es transportaran a un món ple de màgia i fantasia.

Un dels números estrelles a l'espectacle del Màgic Raül, serà que un nen de l'escola quedi levitant al damunt d'una cadira!

Festes Infantils

Vols contractar un espectacle de màgia per a la festa infantil?

La màgia més divertida i sorprenents a càrrec del Màgic Raül. Els nens seran els protagonistes d'un espectacle on veuran objectes que apareixen i desapareixen, mocadors que canvien de color, objectes que volen, etc.

Si fas una festa infantil, la màgia és la teva millor opció per fer que la mainada visqui un dia únic!