Clients

Alguns dels clients que han confiat en la nostra màgia:

Opionions dels nostres clients

Iolanda Saló - Febrer 2016 - Sant Pere Pescador

L'espectacle no es pot millorar!  Va estar genial, molt bon humor i moltes rialles. Tothom va estar super encantat. - Mama, aquest màgic es el millor que hi ha al món. Aquest comentari me´l va fer el meu fill en Damià. No para de mirar el DVD per apendre els trucs. Això del DVD es un gran regal per ell.

Tota la família estem encantats de la màgia i l´humor que ens vas transmetre. Moltes gràcies!

 

Luna Paz - Casament Juny 2015

Celebramos nuestra boda en una casa rural y contratamos un espectáculo de magia para la sobremesa con Màgic Raúl. ¡Todo un éxito!, y una gran idea para amenizar la sobremesa y reposar la comilona antes del baile. ¡El mago genial! sabe meterse en el bolsillo a todo tipo de público (grandes, pequeños y medianos) con grandes dosis de humor. Es muy dinámico y hace participar al público. Se adapta muy bien al espacio disponible. Gràcies Raúl, nos hicisteis pasar un muy buen rato!!!

 

"Marta Castell" - Aniversari Març de 2015, Cardedeu

Ha estat un veritable plaer disfrutar del teu espectacle. Gràcies per l'estona que ens has fet passar; gràcies per fer que la festa d'en Nil, fos una tarde màgica per a tots nosaltres. Ets un gran professional. Fins aviat

 

"Empresa Cofee Center" Dinar de Nadal Desembre 2014, Cassà de la Selva - Girona

Tots els treballadors de Cofee Center, vas quedar molt conten amb l'espectacle que ens vares fer, i ens vares fer passar una bona estona..HO RECOMANAREM, i esperem poder tornar-te a contractar .Moltissimes gràcies.

 

"Empresa Tot Oçi" Aniversari Desembre 2014, Salt - Girona
El MÀGIC RAUL ens ha amenitzat la vetllada-buffet de pre-celebració de 20è aniversari TOT OCI (1995-2015) que hem ofert als nostres equips educatius en actiu, amics i col·laboradors .
Un encert! A peu dret i barrejant-se amb els nostres gairebé 80 convidats s’apropava a cada taula i sorprenia amb màgia d’aprop, jocs de mans i cartes, fent participar i riure a tothom.
No ha estat la primera vegada i, ben segur, tampoc l’última.

"Esther - Aniversari Infantils Desembre 2014, Cardedeu - Barcelona"
Moltes gràcies per fer que fos un dia ple de màgia per petits i grans i sobretot per en Jan, que era el "Prota". Tant el taller com l'espectacle en sí, va estar molt i molt interessant i ple de professionalitat. Gràcies de tot cor.

 

"Carol, Júlia i Albert" - Casament Setembre 2014, Beuda - Girona

L'havíem vist en un espectacle en una escola i vam pensar que seria divertit que actués al final de l'àpat del nostre casament. Va ser molt discret en la preparació dels equips de so i escenari a dins el nostre menjador.  

Tenia un públic familiar, amb nens i nenes de menys de 10 anys que ben aviat va saber posar-se a la butxaca amb trucs amens i amb sentit de l'humor. És bon orador i té multitud de recursos per treure un riure del públic en qualsevol moment de converses o arguments aparentment amb poc contingut.

És prudent en les bromes polítiques, de tòpics socials o amb voluntaris que van sortint durant l'espectacle.  

Els trucs realitzats van ser variats, molt professionals i amb un plus quan va fer el truc d'escapisme. Molt divertit. Bé, en definitiva, vam passar una estona molt entretinguda i per descomptat que el recomano a qui busqui un mag professional amb dosis de bon humor.

 

"Jordi Erra", Aniversari Abril 2014, Espinelves - Girona

 L'espectacle d'il·lusionisme que vàrem contractar, va estar per sobre de les espectatives, vàrem quedar inpresionats, dinge d'un xou de TV!!

 

"Montse Barnils" Aniversari Març 2014, Figueres - Girona

 l'Espectacle de màgia molt amè i els trucs espectaculars. Fins la propera! Moltissimes gracies.

 

"Sonia Trilla" Aniversari Març 2014, Mataró - Barcelona

Agrair-te la teva professionalitat i la bona estona que ens vas fer passar. Els nens van estar encantats i els adults ens ho vam passar fantàstic! Et garateixo que recomanarem el teu espectacle a totes les persones del teu entorn. Varem passar una tarda maginifica!!! Moltes, moltíssimes gràcies. 

 

 

"Mary Carmona" Març 2014, Argelaguer 

Donar-te les gracies per haver-nos fet disfrutar i gaudir de la teva profesionalitat... Impresionant! Moltes gracies.  

 

"JJ" Febrer 2014, Girona 

Per nosaltres va ser un paler tenir-te. Als nens van quedar molt contents al igual que els grans, i el número de fer volar al meu fill va ser ESPECTACULAR.  

 

"Lluís" Desembre 2013, L'escala 

Amb la seva vareta màgica segur q de la mateixa manera q aconsegueix fer sortir conills o coloms de la txistera, aconsegueix fer sortir totes les lloances de les nostres boques, massa sorpreses i badades encara ara.  Un gran somriure feliç de la nostre filla en el seu desè aniversari.

 

"Sandra Farell" Setembre 2013, Aiguaviva 

L'espectacle va ser un èxit, tant per els nens i nenes i que eren d'entre 4 i 8 anys com pels pares que estàven a la festa. No descartem tornar-ho a fer per una altre festa o aconteixement.

 

"Xus Ochoa" Juny 2013, La Cerdanya 

Vam quedar encantats amb l'espectacle. Tan els nens com els grans ens ho vam passar molt bé. Va ser dinàmic i divertit, el millor de la festa. Encara ara se'n parla!
Pel que fa al tracte, excel.lent. I com a professional, un 10. Va ser genial!

 

Envian`s el teu comentari:

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.

Ha introducido los siguientes datos:

Formulari de contacto

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.