Clients

Alguns dels clients que han confiat en la nostra màgia:

Valoracions dels clients:

Eva i David - Cante d'adri

Moltíssimes gràcies per la teva gran actuació, Raul. Va ser una estona divertidíssima en què no vàrem parar de riure. Tant petits com grans vàrem gaudir de valent per acabar de posar la cirereta del pastís en la celebració del bateig de la nostra petitona.
Recomanable al 200%!
Vares oferir-nos un espai de llum en temps de tanta negror...

 

Montserrat - Girona

Un espectacle genial ja que és capaç d’atraure grans ( molt) i joves (25-30 anys) alhora. L’espectacle és molt amè i el Mag Raül aconsegueix centrar l’atencióde tot el públic d’una manera excepcional.
Agraïr-li també la capacitat d’adaptar-se als canvis que van sorgint fins a l’hora de l’inici de l’espectacle.
El factor sorpresa va resultar molt impactant.
Tracte molt professional i molt correcte.
Va satisfer les nostres expectatives

 

Iolanda Saló - Sant Pere Pescador

L'espectacle no es pot millorar!  Va estar genial, molt bon humor i moltes rialles. Tothom va estar super encantat. - Mama, aquest màgic es el millor que hi ha al món. Aquest comentari me´l va fer el meu fill en Damià. No para de mirar el DVD per apendre els trucs. Això del DVD es un gran regal per ell.

Tota la família estem encantats de la màgia i l´humor que ens vas transmetre. Moltes gràcies!

 

Luna Paz - Casament

Celebramos nuestra boda en una casa rural y contratamos un espectáculo de magia para la sobremesa con Màgic Raúl. ¡Todo un éxito!, y una gran idea para amenizar la sobremesa y reposar la comilona antes del baile. ¡El mago genial! sabe meterse en el bolsillo a todo tipo de público (grandes, pequeños y medianos) con grandes dosis de humor. Es muy dinámico y hace participar al público. Se adapta muy bien al espacio disponible. Gràcies Raúl, nos hicisteis pasar un muy buen rato!!!

 

"Marta Castell" - Aniversari

Ha estat un veritable plaer disfrutar del teu espectacle. Gràcies per l'estona que ens has fet passar; gràcies per fer que la festa d'en Nil, fos una tarde màgica per a tots nosaltres. Ets un gran professional. Fins aviat

 

"Empresa Cofee Center" Dinar de Nadal Desembre, Cassà de la Selva - Girona

Tots els treballadors de Cofee Center, vas quedar molt conten amb l'espectacle que ens vares fer, i ens vares fer passar una bona estona..HO RECOMANAREM, i esperem poder tornar-te a contractar .Moltissimes gràcies.

 

"Empresa Tot Oçi" Aniversari , Salt - Girona
El MÀGIC RAUL ens ha amenitzat la vetllada-buffet de pre-celebració de 20è aniversari TOT OCI (1995-2015) que hem ofert als nostres equips educatius en actiu, amics i col·laboradors .
Un encert! A peu dret i barrejant-se amb els nostres gairebé 80 convidats s’apropava a cada taula i sorprenia amb màgia d’aprop, jocs de mans i cartes, fent participar i riure a tothom.
No ha estat la primera vegada i, ben segur, tampoc l’última.

"Esther - Aniversari Infantils Desembre 2014, Cardedeu - Barcelona"
Moltes gràcies per fer que fos un dia ple de màgia per petits i grans i sobretot per en Jan, que era el "Prota". Tant el taller com l'espectacle en sí, va estar molt i molt interessant i ple de professionalitat. Gràcies de tot cor.

 

"Carol, Júlia i Albert" - Casament, Beuda - Girona

L'havíem vist en un espectacle en una escola i vam pensar que seria divertit que actués al final de l'àpat del nostre casament. Va ser molt discret en la preparació dels equips de so i escenari a dins el nostre menjador.  

Tenia un públic familiar, amb nens i nenes de menys de 10 anys que ben aviat va saber posar-se a la butxaca amb trucs amens i amb sentit de l'humor. És bon orador i té multitud de recursos per treure un riure del públic en qualsevol moment de converses o arguments aparentment amb poc contingut.

És prudent en les bromes polítiques, de tòpics socials o amb voluntaris que van sortint durant l'espectacle.  

Els trucs realitzats van ser variats, molt professionals i amb un plus quan va fer el truc d'escapisme. Molt divertit. Bé, en definitiva, vam passar una estona molt entretinguda i per descomptat que el recomano a qui busqui un mag professional amb dosis de bon humor.

 

"Jordi Erra", Aniversari , Espinelves - Girona

 L'espectacle d'il·lusionisme que vàrem contractar, va estar per sobre de les espectatives, vàrem quedar inpresionats, dinge d'un xou de TV!!

 

"Montse Barnils" Aniversari, Figueres - Girona

 l'Espectacle de màgia molt amè i els trucs espectaculars. Fins la propera! Moltissimes gracies.

 

"Sonia Trilla" Aniversari, Mataró - Barcelona

Agrair-te la teva professionalitat i la bona estona que ens vas fer passar. Els nens van estar encantats i els adults ens ho vam passar fantàstic! Et garateixo que recomanarem el teu espectacle a totes les persones del teu entorn. Varem passar una tarda maginifica!!! Moltes, moltíssimes gràcies. 

 

"Mary Carmona"  Casament, Argelaguer 

Donar-te les gracies per haver-nos fet disfrutar i gaudir de la teva profesionalitat... Impresionant! Moltes gracies.  

 

"JJ"  Aniversari, Girona 

Per nosaltres va ser un paler tenir-te. Als nens van quedar molt contents al igual que els grans, i el número de fer volar al meu fill va ser ESPECTACULAR.  

 

"Lluís"  Aniversari, L'escala 

Amb la seva vareta màgica segur q de la mateixa manera q aconsegueix fer sortir conills o coloms de la txistera, aconsegueix fer sortir totes les lloances de les nostres boques, massa sorpreses i badades encara ara.  Un gran somriure feliç de la nostre filla en el seu desè aniversari.

 

"Sandra Farell" Setembre, Aiguaviva 

L'espectacle va ser un èxit, tant per els nens i nenes i que eren d'entre 4 i 8 anys com pels pares que estàven a la festa. No descartem tornar-ho a fer per una altre festa o aconteixement.

 

"Xus Ochoa" Juny, La Cerdanya 

Vam quedar encantats amb l'espectacle. Tan els nens com els grans ens ho vam passar molt bé. Va ser dinàmic i divertit, el millor de la festa. Encara ara se'n parla!
Pel que fa al tracte, excel.lent. I com a professional, un 10. Va ser genial!

 

 

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
info@magicraul.com - T. 660 872 788 © Magic Raul 2024

Llamar

E-mail