Espectacles disponibles:

Fes clic a l'espectale que millor s'adapti a les teves necessitats. Disposem d'espectacle infantils, familiar, per adults i Grans Il·lusions.... A més, màgia de taula i itinerant!

 

Màgia Infantil - "Vareta Màgica"

Vareta Màgica, és un espectacle infantil de duració aproximada d'uns 50minuts on els nens seran els auténtics protagonites ajudant al mag a realitzar els seus jocs de màgia.

 

En ells s'utilitzaran elements com cordes, mocadors, cartes i també apareixeran coloms, conillis i moltes sorpreses!

 

 

Màgia Familiar - "Això és màgia"

La màgia és sens dubte, la millor opció per passar una estona en familiar. Agrada a petits com grans, i no deixa indiferent a ningú.

 

El Màgic Raul, us ofereix un espectacle interactiu i divertit on grans i petits es sorprendran amb la seva màgia més impactant. Efectes de màgia amb cartes, cordes, bitllets, mocadors i grans il·lusions. A més aquests efectes acompanys amb molt d'umor i música. 

Màgia per Adults - "Increïble"

El Màgic Raul t'ofereix un espectacle de màgia per adults, on et sorpendras i et deixaràs emportar pels efectes de màgia més increïbles sempre acompnayat d'un toc d'humor i molta participació del públic. La màgia és l'opció ideal per amenitzar la teva festa i per fer que tothom passi una bona estona.

 

Tots els convidats podran gaudir d'un espectacle de màgia en directe, on veuran efectes de mentalisme, escapisme, màgia amb cartes, cordes, bitllets,etc.

Magic Dreams - Grans Il·lusions

MAGIC DREAMS, és un espectacle de grans aparells on podràs gaudir d'efectes de màgia molt espectaculars. L'espectacle va acompanyat, de la partenaire que serà l'encarregada d'entrar a l'interior de les caixes. A més, podreu gaudir d'altres efectes amb cartes, cordes, acompanyats de música i d'una gran d'dosis d'humor.

Alguns del números de màgia són una caixa misteriosa flota a l’aire, una persona travessada per llances de foc, Veuràs com un ajudant es talla per la meitat… com una persona apareix i desapareix...i molt més!

 

Màgia de Prop - "Aprop Teu"

Un espectacle de màgia on tot succeeix molt prop de la gent. Podràs viure la màgia a menys de 50 centímetres, en directe i sense trucs de càmera. Veuràs com apareixen i desapareixen cartes, monedes, gomes... màgia amb petits objectes i de manera itinerant.

 

Una màgia en directe que no deixarà indiferent a ningú.

Magia de Carrer - "El carretó màgic"

Espectacle de màgia de carrer, on podràn gaudir de la màgia molt aprop de la gent. Números de màgia participatius amb cartes, bitllets, cordes… amb molt d’humor i participació de la gent..

 

Un espectacle adaptable a qualsevol espai i amb possibilitat de fer-ho de manera itinerant.