Espectacle Infantil

Vareta Màgica, és un espectacle infantil de duració aproximada d'uns 50minuts on els nens seran els auténtics protagonites ajudant al mag a realitzar els seus jocs de màgia. En ells s'utilitzaran elements com cordes, mocadors, cartes i també apareixeran coloms, conillis i moltes sorpreses!

Festes d'Aniversari

Vols contractar un espectacle de màgia per a la teva festa d'Aniversari?

El Màgic Raül, t'ofereix un espectacle de màgia ideal per a la teva festa d'Aniversari. El que faci els anys, serà el protagonista de l'espectacle ajudant al mag a realitzar els efectes de màgia més sorprenents! Màgia visual i participativa per a totes les edats. Números de màgia amb mocadors, cordes, animals i moltes sorpreses!

Comunions

Vols contractar un espectacle de màgia per a la comunió?

 

El Màgic Raul, t'ofereix un espectacle de màgia ideal per a la teva comunió. Serà un dia màgic i inoblidable i recordat per tothom,  ja que la comunió només es viu un cop a la vida. El nen o nena que faci la comunió serà l'autèntic protagonista de l'espectacle ajudant al mag a realitzar efectes de màgia. A més tots els familiars podran gaudir d'un espectacle únic amb molt d'humor i participació!

 

La màgia serà un dels millors regals en el dia de la teva comunió!

Escoles

Vols contractar un espectacle de màgia per a la teva escola?

La màgia sempre ha estat una de les arts escèniques que més agraden als infants, és per això que el Màgic Raül disposa d'un espectacle ideal per a escoles. Es pot adaptar tant per a cicle infantil, primaria o secundaria, on els faran els jocs de màgia més sorprenents als alumnes i es transportaran a un món ple de màgia i fantasia.

Un dels números estrelles a l'espectacle del Màgic Raül, serà que un nen de l'escola quedi levitant al damunt d'una cadira!

Festes Infantils

Vols contractar un espectacle de màgia per a la festa infantil?

La màgia més divertida i sorprenents a càrrec del Màgic Raül. Els nens seran els protagonistes d'un espectacle on veuran objectes que apareixen i desapareixen, mocadors que canvien de color, objectes que volen, etc.

Si fas una festa infantil, la màgia és la teva millor opció per fer que la mainada visqui un dia únic!

Vols veure al Màgic Raul?

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
info@magicraul.com - T. 660 872 788 © Magic Raul 2005