Màgia per Bodes

Fes que el teu casament sigui únic!


Els millor espectacles de màgia per a un casament inoblidable.

 

El Magic Raul us proposa una alternativa diferent per a un dia inoblidable: una animació original per a casaments a Girona o Barcelona, absolutament sorprenent i divertida. Un regal únic per sorprendre els nuvis o com a espectacle per als convidats. Posem a la vostra disposició els millor espectacle per a casaments per gaudir d'emocionants espectacles de màgia.

 

Comptem amb una dilatada experiència en l'animació per a casaments, els espectacles dels nostres mags per a casaments us donaran un toc sublim al vostre enllaç. Participatiu, autèntic i molt visual, hem dissenyat un espectacle de màgia per a casaments amb grans dosis d'humor i un toc romàntic on els nuvis compten amb una participació molt especial.

 

 

Màgia a l'aperitiu

 

La màgia de prop o close-up és una de les millor opcions per amenitzar el teu casament. El Màgic Raül anirà passant entre els convidats i realitzarà màgia amb petits objectes com cartes, monedes, gomes, etc. És un tipus de màgia vistosa i espectacular que sorprendrà a tots els convidats i els entretindrà durant l'estona de l'aperitiu.

 

Màgia durant l'Àpat

 

El Màgic Raül sorpendrà als convidats per les taules durant l'estona que duri l'apat. Una manera mokt dievertida de fer més amé el banquet del casament. Màgia amb cordes, mocadors i moltes sorpreses!

 

SHOW DE MÀGIA als cafés

 

El gran espectacle de màgia que es realitzarà en el moment dels cafés i abans d'iniciar el Ball. Màgia visual i participativa amb grans tocs d'humor. El públic participarà de manera activa a l'espectacles. Inclús si els nuvis ho desitjen es pot realitzar un número de màgia conjunt!

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
info@magicraul.com - T. 660 872 788 © Magic Raul 2024

Llamar

E-mail