Màg per a la teva comunió!

Vols contractar un mà per a la teva comunió?

 

El Màgic Raul, t'ofereix un espectacle de màgia de comunió a Girona i Barcelona ideal per a la teva. Serà un dia màgic i inoblidable i recordat per tothom,  ja que la comunió només es viu un cop a la vida.

 

El nen o nena que faci la comunió serà l'autèntic protagonista de l'espectacle ajudant al mag a realitzar efectes de màgia. A més tots els familiars podran gaudir d'un espectacle únic amb molt d'humor i participació!

 

La màgia serà un dels millors regals en el dia de la teva comunió!

 

Vols contractar un mag per la comunió? Si estàs buscant un mag per a comunions tens l'oportunitat de contractar un artista especialitzat en màgia infantil i familiar: el Magic Raul. 

Un espectacle que gaudirà tota la família, no només els més petits. El Magic Raul és un mag profesional de comunions , de qualitat i que compta amb una amplíssima experiència.

El teu fill / a gaudirà i participarà activament -amb una menció especial- en el seu propi espectacle de Comunió convertint-se en mag per un dia. Màgia participativa, visual i plena d'humor, amb una posada en escena exquisida i una cura acompanyament musical. Un espectacle de màgia per a comunions sorprenent i divertida per posar el punt i final a un dia inoblidable.

 

"Això es Màgia"  - l'espectacle per a la teva comunió!

Versión para imprimir | Mapa del sitio
info@magicraul.com - T. 660 872 788 © Magic Raul 2022

Llamar

E-mail